Lokalnytt fra NRK
lørdag 19 august 2017

Nyheter fra NRK

Nyheter fra NRK Rogaland

1. I dag kom beskjeden om at Respons Analyses måling for Høyre viser rekordhøye tall for MDG i Rogaland, med en oppslutning på hele 5,2 prosent.
  2. I sommermånedene går flere nordmenn til innkjøp av sexleketøy og annet erotisk tilbehør. Hos Kondomeriet har snittsalget økt med 22 prosent sammenlignet med resten av året.
  3. Det føres svært ulik praksis for båndtvang fra kommune til kommune. Noe som gjør det vanskelig for hundeeiere å vite hva som gjelder.
  4. Filmfestivalen i Haugesund som åpner i helgen, satser i år for første gang på tv, og ikke bare på kinofilm. Festivalen skal ha førpremiere på fire tv-serier.
  5. Store letemannskaper er ute i Trondheim for å prøve å finne den savna 20-årige studenten.
  6. Å bygge motorvei i Norge koster omtrent det samme som i Sverige og Danmark, hevder Statens vegvesen.
  7. Krisesenteret i Stavanger har siden årsskiftet opplevd at stadig flere menn oppsøker dagtilbudet for råd og veiledning om fysisk og psykisk vold.
  8. Aage Gramstad fra Sandnes var 10-20 meter fra varebilen som kjørte inn i en folkemengde i Barcelona. Utenriksdepartementet har ingen indikasjoner på at nordmenn er rammet.
  9. Mens mange må vente helt til mandag før de begynner på skolen, var det andre som hadde sin første skoledag i dag.
  10. Skuespilleren Kristoffer Joner har spilt inn scener til den kommende Mission: Impossible-filmen sammen med Tom Cruise.
  11. Politiet vil utvide søket etter den savnede studenten fra Stavanger fredag. Siste spor fra 20-åringen er ved Lerkendal halv to natt til tirsdag.
  12. Antibiotikaresistente bakterier hos nordmenn som har vært i utlandet øker kraftig, viser nye tall fra Norsk overvåkingssystem for antibiotikaresistens. – Dette kan skape enorme problemer for det norske helsevesenet, sier forsker Petter Elstrøm ved Folkehelseinstituttet.
  13. Når været er grått liker flere å handle innendørs. Det elendige sommerværet er god butikk for kjøpesentrene. – Det er helt rått, sier senterleder på Kvadrat Bent Hansen.
  14. Hesteentusiastar fortvilar over at det ikkje blir anke i ei av dei største dyrevelferdssakene som har vore på Sørvestlandet. Mattilsynet kjenner seg likevel trygge på at hestane er i gode hender.
  15. Venner av den savnede BI-studenten i Trondheim leter nå etter kameraten sin, og ber via en facebook-side om hjelp i letingen.
  16. Klima er én av KrFs nasjonale kampsaker, men i valgbrosjyren som deles ut i Rogaland, er klima fjernet. I stedet lover fylkeslaget kamp for Israel.
  17. 29-åringen som er siktet for å ha drept en 26 år gammel mann på Ålgård, er varetektsfengslet i fire uker. Han erkjenner ikke straffskyld.
  18. Dersom Avaldsnes slår Lillestrøm i toppserien i torsdag, sikrer de toppen av tabellen. Men statistikken går ikke Avaldsnes sin vei.
  19. En BI-student har vært savnet i over 24 timer, etter han deltok på en fadderukefest natt til tirsdag. Politiet ønsker tips i saken.
  20. Tirsdag solgte han klubbens største stjerne. Onsdag måtte Vikings daglige leder Eirik W. Henningsen svare illsinte supportere på Facebook.
  21. Den avdøde mannen ble funnet av kommuneansatte i et bofellesskap for personer med rus- og psykiatriproblemer lørdag 12. august. Dagen etter ble to personer siktet for drap og en for bevisunndragelse.
  22. Unge jenter mottar uønskede penisbilder via sosiale medier. Helsesøster mener deling av intimbilder bør inn som pensum i barneskolen. Kunnskapsministeren bekrefter at dette kommer.
  23. Med den sterke 2-1-seieren borte mot Hoffenheim har Liverpool mer enn en fot i mesterligaens gruppespill. En uheldig Håvard Nordtveit ble kreditert med selvmål.
  24. Nok en laksefisker er trolig omkommet i Bjerkreimsvassdraget i Rogaland. I går forsvant en dansk laksefisker, og politiet har i dag lett etter det de regner med er en omkommet person.

Fortsett å bruke nettstedet som normalt om du godtar dette.

Jeg godtar