Lokalnytt fra NRK
søndag 25 juni 2017

Nyheter fra NRK

Nyheter fra NRK Rogaland

1. Antall betalingsanmerkninger øker i oljefylkene på Sør- og Vestlandet, ifølge en analyse fra inkassobyrået Lindorff.
  2. HELL/OSLO (NRK): Alexander Kristoff tror han kan vinne på en god dag, men ser på Edvald Boasson Hagen som den største favoritten i den krevende NM-løypen.
  3. Lokale initiativtakere har startet kronerulling for å få fjellformasjonen Trollpikken tilbake på plass, etter vandaliseringen natt til lørdag.
  4. Stavanger universitetssjukehus er nå raskast i verda på å behandle hjerneslagpasientar med blodfortynnande medisin, slår ekspertar fast. Inspirasjonen hentar dei frå Formel 1.
  5. Kor du bur i landet avgjer kor raskt du får behandling med blodfortynnande ved hjerneslag. Sjekk ditt lokale sjukehus her.
  6. Tore Sunde-Rasmussen har vandret forbi steinformasjonen Trollpikken i årevis. Han reagerer kraftig på at noen tilsynelatende har vandalisert den snodige fjellkonstruksjonen.
  7. Flere aktører er allerede i gang med å sørge for at den spesielle turistattraksjonen heises tilbake på plass.
  8. HELL/OSLO (NRK): Alexander Kristoff vet fortsatt ikke hvilket lag han sykler for neste år, men utelukker ikke at et bytte kan være aktuelt. Belgiske Quick-Step kan bli et alternativ.
  9. – Jeg er målløs over at noen kan gjøre noe slikt, sier Kjetil Bentsen. Den helt spesielle fjellformasjonen Trollpikken har blitt knekt rett av.
  10. Susanne Andersen fra Stavanger og Hitec-laget la konkurrentene langt bak seg da hun vant NM i gateritt fredag. Kristoffer Halvorsen vant mennenes ritt.
  11. Filip og Jakob Ingebrigtsen var veldig viktige for at Norge skal rykke opp til øverste nivå i lag-EM. Nå er duoen tvunget til å trekke seg på grunn av et kansellert fly.
  12. For hvert døgn «Harrier» blir liggende i Gismarvik havn, blir den ubetalte regningen 22.000 kroner høyere. – Vi trenger kaien til andre prosjekter, sier Olav Anders Stople i GMC Maritime.
  13. Plutselig stoppet motoren i Leidulf Heskje sitt småfly i 70 meters høyde. Deretter måtte flyentusiasten foreta en dramatisk nødlanding på Frøylandsvatnet.
  14. – Hun liker å være litt rampete, men hun kommer jo alltid tilbake igjen, sier matmor Silje Matnisdal.
  15. Statens vegvesen meiner lastebilsjåførar er blitt flinkare til å sko seg for køyring på norske vintervegar. Ein kampanje kor bedrifter sjølv sjekkar vogntoga får mykje av æra, men nå er prosjektet over.
  16. Avaldsnes spiller sin mesterligakvalifisering i fotball i Montenegro i august.
  17. En 24 år gammel mann fra Sarpsborg er anmeldt for bedrageri etter at han skal ha solgt billetter han ikke hadde, til russens landstreff i Stavanger.
  18. Fredag trekkes innledende runde i kvinnenes mesterliga i fotball. Avaldsnes skal ut i gruppespill mot tre andre lag.
  19. Egersund Chokoladefabrik vil utnytte den nyoppdaga fjellformasjonen i Dalane. – Det er aktuelt å lage trollpikksjokolader, humrer Hedda Tengs.
  20. I dag startet rivingen av Bjerkreimshallen, som ble totalskadd i brann i februar. Håpet er at branntomta endelig skal gi svar om årsaken til brannen.
  21. Nok en gang skal National Oilwell Varco nedbemanne. Denne gangen er det inntil 170 mennesker som mister jobben.
  22. Stavanger universitetssjukehus droppet tolk og behandla en fremmedspråklig psykiatrisk pasient med elektrosjokk. – Svært inngripende, mener sivilombudsmannen.
  23. 2,6 millioner nordmenn kan glede seg over mer å rutte med når skattepengene snart er på konto.
  24. Lederen i et av selskapene som var med å rigge opp Justin Bieber- og Mods-konsertene i Stavanger tilbød arbeiderne svart lønn. Det får Arbeidstilsynet til å reagere.
  25. – Nå føler jeg en lettelse og en tomhet, men "yes, we did it".

Fortsett å bruke nettstedet som normalt om du godtar dette.

Jeg godtar